24 Saat İçerisinde Tamir Garantisi
8 Şubat 2017
Fiyatları İndirdik!
9 Şubat 2017

Kömür Kampanyası

 

Orijinal Bosch kömür fırçalar. Detaydaki kalite.

Bosch orijinal kömür fırçalar emniyetli, güvenilir bir çalışma için her alet uygulaması için özel olarak tasarlanmıştır. İç kompozisyon veya tasarımda yanlış fırça kullanılması diğer parçaları bozabilecek veya zamansız işgöremezliğe neden olabilecek aşırı, zararlı kıvılcımlara neden olabilir. Değiştirme zamanı geldiğinde Bosch fırçalar kullanılması el aletinizin toplamdaki kullanım ömrü kadar fırça değiştirme aralıklarınızı da arttıracaktır.

Bir motor fırçasının görünürdeki basitliği, gerçekte malzeme alaşımından konstrüksiyonuna kadar uzanan karmaşık yapısını gizler. Bosch geliştirme ekibi her iki özelliği de iyileştirerek, ürettiğimiz her alet için rakiplerin %80’e varan oranda üzerine çıkan kullanım ömrü sağladı. Bunun anlamı değişim için işin daha az kesintiye uğratılması ve aletin uzayan kullanım süresi.

Eğer otomatik alet kapatma özelliğine sahip orijinal Bosch fırçalarına sahipseniz daha da şanslısınız demektir. Bosch fırçaları, aşınma açısından güvenli işletim sınırının dışına taşıldığında aleti otomatik olarak kapatarak hasarı ortaya çıkmadan önler. Fırça değişimine ayıracağınız kısa bir süre sizi daha sonra oluşabilecek masraflara ve hesapta olmayan arıza durumlarına karşı korur. 

Çünkü el aletiniz için en iyisini istersiniz. Daima Orijinal Bosch Yedek Parçalar Kullanın. 

 

Ençok tüketilen sarf malzemesi olan kömürleri onlu avantajlı paketler halinde satışa sunduk.