Kömür Kampanyası
8 Şubat 2017

Fiyatları İndirdik!

 

İndirim

Yedek parça fiyat listesinde en çok talep gören parçalarda (endüvi, kömür, dişli vs) %40'lara varan indirimler uyguladık.

Bilindiği üzere piyasada ürünlerimize ait bir çok yedek parçanın muadilleri olduğu idda edilen yan sanayi parçalar bulunmaktadır. Bu ürünler aletlere takılmak istendiğinde uyumsuzluk yaşanmakta ve çalışırken başka parçalara zarar vermektedir. Örneğin muadil diye satılan bir kömür fazla sert olduğunda endüviye zarar vermekte, ilave masraf çıkarmaktadır. Benzer şekilde fazla yumuşak olduğunda çok çabuk tükenmekte sarfiyatı orijinal ürün fiyatını geçmektedir.

 
Orijinal yedek parçalar sağlam ve kalitelidir.

  • Orijinal parça güvenilirdir: Her bir parça kalite kontrol testlerine tabii tutulmakta aletin gücüne dayanıklılığına uygun olarak yapılmaktadır.
  • Orijinal parça sağlamdır: Yedek parçalarınız uzun ömürlü kullanılacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Orijinal parça uyumludur: Parçalarınız yerlerine birebir uymaktadır, çalıştığı diğer parçalara zarar vermemektedir. (Yansanayi kömürler endüvi bakurlarını aşındırmakta ve kısa devrelere sebep olmaktadır.)
  • Orijinal parça resmidir: Yedek parçalarınız bütün gümrük vergileri ödenmiş olup ülke ekonomimize katma değer sağlamaktadır.
  • Orijinal parçalar garantilidir: Yedek parçalarınız imalat hatalarına karşı 6 ay garantilidir.
  • Orijinal parçalar uzmanlardan temin edilir: Yedek parçalarınız işlerinde uzman servis elemanları tarfından temin edilmekte ve monte edilmektedir.
  • Orijinal parçalar özel ambajlıdır: Yedek parçalarınız yıpranma ve paslanmalara karşı özel olarak ambajlanmış ve muhafaza edilmiştir.

Yedek parça fiyat listesinde en çok talep gören parçalarda %40’lara varan indirimler uyguladık.